Over Andrea

Hypnobirthing docente en ervaringsdeskundige Andrea is onze fijne docente in Etten-Leur, en Breda. Zij is een creatieve moeder van twee zoontjes en een dochtertje.

Tijdens de bevalling van mijn eerste zoon in het ziekenhuis is mij opgevallen dat ik de juiste tools miste, die voor mij werkte, die ik echt eigen kon maken. Met de tweede zwangerschap ben ik in aanraking gekomen met Mucha Mama en de hypnobirthing technieken. Wat een prachtige ervaring was mijn tweede bevalling! Binnen drie uur, met mijn partner hebben wij tijdens een waterbevalling onze tweede zoon mogen ontmoeten. Zo’n ervaring wens ik iedere vrouw!

Andrea aan het woord

Met liefde geniet ik van het moederschap en alles er om heen. Ik weet nu dat het moederschap ook heel intensief kan zijn. En hoe fijn het is als je als kersverse moeder support kan krijgen, in welke vorm dan ook. “Ik vind het fantastisch dat de mucha mama technieken niet alleen bij een bevalling maar ook in het dagelijkse leven toepasbaar zijn”. Het is zo waardevol om te kunnen ervaren hoe sterk de “power of the mind” is.

Ik hoop jullie te zien in een van de cursussen!

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 258 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Andrea
tel: 06 28 47 78 51
E-mail: andrea@muchamama.nl

Testimonials

 • Lieve aanstaande mama en papa, Wij hebben een geweldige cursus-dag mogen ontvangen van Mucha Mama docente Andrea. Wij hebben een heel fijn gevoel overgehouden aan deze cursus. Andrea was vooraf aan de cursusdag al erg betrokken en ondersteunend. Zij gaf ons gerichte huiswerkopdrachten en oefenmateriaal via de website. Het was fijn om meteen aan de slag te kunnen nadat wij besloten hadden deze cursus te gaan doen. De cursus dag zelf was ontzettend prettig, ontspannen, intiem en praktisch. Met het verstrijken van de tijd nam ons vertrouwen in de reis naar onze dochter toe. Naast algemene informatie omtrent de zwangerschap en bevalling hebben we een groot aantal oefeningen gedaan welke we ten tijden van de bevalling ook in hebben kunnen zetten. Van het benoemen van onze angsten naar het herformuleren hiervan tot affirmaties die vertrouwen en een positieve bewuste bevalling bevorderen. Van rampvisioenen tot prachtige visualisaties van een droombevalling. Van gespannen toeleven naar de bevalling tot een ontspannen verwachtingsvolle houding naar de geboorte toe. Alles hebben we op de dag zelf mogen oefenen. Andrea heeft geweldig en bevlogen gecoacht en heeft ons geholpen om bovengenoemde oefeningen persoonlijk te maken. Andrea schept in haar gestalte heel veel vertrouwen, rust en empathie uit. Na de cursus hebben we een fijn en helder oefenboek ontvangen. Zo konden wij oefenen tot onze dochter zich aankondigden. Het was fijn om actief met de oefeningen aan de slag te gaan. Dit gaf ons houvast, het vertrouwen groeide verder en het versterkte het gevoel van een ontspannen en positieve geboorte. Ook tijdens deze oefenperiode is Andrea een steunende en coachende docente geweest. Zij heeft regelmatig de voortgang van ons oefenen nagevraagd en wij konden ten alle tijden bij haar terecht voor vragen. Tijdens de bevalling hebben de oefeningen van Mucha mama enorm geholpen. We hebben door deze vaardigheden een hele mooie reis mogen ervaren. Een snelle, positieve en ontspannen hands-off thuis bevalling volledig samen met mijn man! Precies zoals we gehoopt hadden. In het bijzonder waren de affirmaties en ademhalingsoefeningen ondersteunend. Terugkijkend op de cursus en de bevalling kunnen wij met recht zeggen dat we een intens mooie ervaring hebben gehad waar we met veel positiviteit en warmte op terug kijken. De cursus van Mucha Mama bij Andrea heeft hier zeker een groot aandeel in gehad! Kortom lieve aanstaande papa en mama, mag jullie vertrouwen groeien in een positieve, ontspannen en bewuste bevalling, dan kunnen wij deze cursus zeker aanbevelen!

  Warme groet, Charlotte & Stefan

  Charlotte & Stefan

Meer info

Ik vind het ook zo fijn dat de kennis die je van de cursus meeneemt, dat je die kan toepassen bij elke soort bevalling. Of het nu een bevalling thuis, in een ziekenhuis of in een geboortecentrum is, je bent je kennis nooit kwijt. En je partner kan je er altijd ook aan herinneren. De cursus is verbindend voor stellen en het is prachtig om te zien hoe stellen zo de zwangerschap meer diepgaand beleven. Ik kijk er naar uit om met mijn enthousiasme en deze krachtige handvaten jullie het vertrouwen in de bevalling te geven.

Onze natuur heeft ons alles gegeven om de geboorte natuurlijk en makkelijk te laten verlopen. De hypnobirthing cursus kan jou en je partner helpen om terug naar de basis te gaan. Naar vertrouwen in jouw lichaam . Om van de bevalling jullie reis, jullie eigen verhaal te maken. Simpele en effectieve technieken te geven om rust en vertrouwen te hebben en behouden. Een prachtig start in jullie nieuwe leven als ouders te creëren.

Locatie informatie

Hypnobirthing Etten-Leur

Aan de rand van het centrum van Etten-Leur ligt het winkeltje “ Het Kado moment” met een prachtige geborgen yoga/workshop ruimte. De ruimte is gelegen centraal tussen Breda en Roosendaal. Hier geef ik de hypnobirthing cursus. De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer .

Hypnobirthing Etten-Leur
Bisschopmolenstraat 136
4876 AR Etten-Leur