Over Iris

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
Wat geweldig dat je ervoor kiest om je te verdiepen in de ontspanningstechniek van Hypnobirthing om toe te passen tijdens je zwangerschap en de bevalling van je kindje.

Samen met mijn man en onze vijf kinderen woon ik in Geldrop, dichtbij Eindhoven. Na een carrière als verpleegkundige in het ziekenhuis ben ik me gaan specialiseren in de geboortezorg. Ik heb een eigen doula-praktijk (bevallingscoach) en ik werk in de kraamzorg.

Iris aan het woord

Bij alle bevallingen die ik heb begeleid heb ik veel ervaring opgedaan om de vrouw op een manier te coachen zodat zij zich volledig vertrouwd voelt met haar lichaam. De verbinding met zichzelf, haar kindje en haar partner is van essentieel belang. Het toepassen van Hypnobirthing kan hier enorm aan bijdragen. Door Hypnobirthing maak je contact met jezelf en je kindje en leer je je partner om jou daarbij te ondersteunen.

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 258 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!


Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Annemarie
Contactgegevens Iris
tel: 06 38 90 74 44
E-mail: irisvsz@muchamama.nl

Meer info

Tijdens mijn werkzaamheden als doula kwam ik al snel in aanraking met Hypnobirthing en ik was er meteen van overtuigd dat deze methode zo ontzettend behulpzaam zou zijn tijdens de bevalling. Heerlijke ontspanningsoefeningen, het maken van je eigen affirmaties en suggesties. Het sluit erg aan bij mijn eigen visie op bevallen, namelijk ‘bevallen in je eigen kracht’. Het mooie van deze Mucha Mama methode vind ik dat er ook gedacht is aan de vrouwen die een geplande keizersnede krijgen. Ook zij kunnen gebruik maken van een geweldige hypnosessie, die ertoe bijdraagt dat er een positieve flow ontstaat om zo de bonding tussen moeder en kind te optimaliseren.

Tijdens de Hypnobirthing cursus leer je dat bevallen een autonoom proces is. Jouw lichaam is gemaakt om zelfstandig de hele bevalling te regelen. Eigenlijk hoef je hier geen opleiding of cursus voor te volgen. Onze gedachten bemoeien zich alleen graag met het proces van bevallen en dat kan de bevalling onnodig vertragen of bemoeilijken. Tijdens de cursus gaan we aan de slag om dit proces voor te zijn. Samen leren jullie veel ontspanningsoefeningen aan zodat jullie de regie van jullie bevallingsreis hebben. Zo wordt het bevallingsavontuur iets van jullie samen. Vele tools worden aangereikt zodat jullie vol vertrouwen op weg gaan naar het moment van bevallen en dat er tijdens de bevalling ruimte is om te genieten van de komst van jullie kindje.

Locatie informatie

Hypnobirthing Weert

In Gezondheidscentrum Molenakker waar ook de Verloskundigenpraktijk Weert is gevestigd bevindt zich de ruime, lichte praktijkruimte waar ik de Hypnobirthing groepscursus geef.

De praktijk is makkelijk te bereiken met de auto (gratis parkeren).

Adres:

Gezondheidscentrum Molenakker
Noordkade 2
6003 ND Weert