Over Mandy

Mandy is onze enthousiaste hypnobirthing docente! Zij geef hypnobirthing in de omgeving van Zaanstad en Leiden. Zij is bevallen met hypnobirthing en trotse moeder van een dochter. Met een achtergrond in psychologie, gedragsleer, communicatie en coaching geeft zij met veel passie en ervaring de hypnobirthing cursus!

Mandy aan het woord

“Meer controle over je bevalling en met meer vertrouwen bevallen. Het kan echt en iedereen kan het leren!”

Ik had een prachtige hypnobirthing bevalling. Door mijn positieve en liefdevolle bevalling wil ik ook graag andere zwangere stellen laten ervaren hoe het is om te bevallen met hypnobirthing.

Tijdens de bevalling weet je lichaam wat het hoort te doen, dit gaat heel natuurlijk en vanzelf. Met je geest kun je dit natuurlijke proces ondersteunen maar ook in de weg zitten.

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 258 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Mandy
Tel: 06 30 33 26 92
E-mail: mandy@muchamama.nl

Testimonials

 • Ik wilde je nog eerder berichten maar ben een beetje opgeslokt door alle drukte afgelopen tijd. Wij hadden elkaar natuurlijk gesproken op jouw vakantie, omdat ik over tijd was. Ik heb je oefeningen uiteraard gedaan. De volgende dag in het ziekenhuis geweest was nog niets gebeurd en ik zou daarom de vrijdag worden ingeleid. Ze wilden me in het ziekenhuis houden omdat ze nog iets op het hartfilmpje zagen wat ze wilden monitoren.
  Die avond voelde ik me helemaal ontspannen. Ik denk: ik neem het zoals het komt. Dan maar een inleiding en kijken wat ik dan kan doen. Ik wilde op tijd slapen en ineens braken mijn vliezen helemaal door. Over een paar uur is ze er dacht ik nog. Ok nu in de praktijk brengen wat ik heb geleerd dacht ik en ik kon heel veel weeën wegpuffen. Ik was ontspannen en zelfs nog aan het appen tijdens mijn weeën. Op een bepaald moment werden ze wel heftiger en lukte dat minder. Ik gaf aan bij de verpleegkundige dat ik al heftige weeën had. Probeer nog maar wat te slapen zei ze. Geprobeerd maar dat ging echt niet meer. Ben ik zo’n aansteller dacht ik nog. Toen ik dubbelklapte van de weeën in de badkamer dacht ik: nu wil ik onderzocht worden. Volgens mij heb ik al volledige ontsluiting. Op de knop gedrukt en toen ze binnenkwamen zagen ze dat het menens was. Onderzocht en ja hoor kon meteen naar de verloskamers en binnen een half uur was ik al aan het persen. Mijn lichaam wist precies wat te doen. Om 2.15 werd ze al geboren. Een zeer snelle bevalling dus, zonder paniek en vol op eigen kracht. Ze noemde me een powervrouw en zo voelde het ook. Ik ben er trots op dat ik mijn eigen kracht heb gevonden en vol ontspanning mijn bevalling zo kon versnellen. En ik ben ook trots op Lisa. Ook zij heeft het heel goed gedaan. Ik kon me goed op haar afstemmen en tussentijds heb ik gecheckt hoe het er met haar voor stond. Het was een bijzondere ervaring en ik ben zo blij met haar!
  Dankjewel voor je bijdrage hierin, waardeer ik enorm. En het is een mooi meisje geworden vinden we zelf, Lisa Nova heet ze. Succes met het mooie werk wat je doet!
  Wij gaan de eerste tijd nog volop genieten van Lisa onze ster!
  Bedankt en groetjes Maria van den Heuvel

  Maria van den Heuvel

Meer info

“Leer met de hypnobirthing technieken hoe je in een diepe ontspanning komt en hoe je hormonen, met een natuurlijk pijnstillend vermogen, kunt aanmaken en beval zoals de natuur het heeft bedoeld.”
In de hypnobirthing cursus leer je angsten en spanningen los te laten en om te zetten naar ontspanning. Door ontspanning maak je ondere andere endorfines en oxytocines aan. En endorfines zijn nog sterker dan morfine!
Door de hypnobirthing cursus weten jij en je partner hoe jullie samen kunnen zorgen voor een positieve geboorte-ervaring! En je geboortepartner weet nog beter hoe hij jou kan Je partner weet nu nog beter hoe hij jou kan ondersteunen tijdens de bevalling. De hypnobirthing oefeningen zijn makkelijk en je kan ze persoonlijk maken zodat ze het beste bij jullie aansluiten en nog meer effect hebben. En het leuke is dat de hypnobirthing technieken je zowel in je privé als in je zakelijke leven ver kunnen brengen.
Willen jullie ook liefdevol, natuurlijk en met vertrouwen bevallen? Dan ontmoet ik jullie graag in een van de vele en leuke hypnobirthing cursussen in de omgeving van Zaanstad en Leiden.
Mochten jullie nog vragen hebben, mail of bel me gerust. Veel liefs, Mandy !

Locatie informatie

Hypnobirthing Leiden

Adres
Ouder en kind centrum De Kern
Kernstraat 2A
2313 EV Leiden

De cursus vindt plaats op een inspirerende en rustgevende locatie !

In de omgeving is het op zondag gratis parkeren

Hypnobirthing Wormerveer

Veerdijk 40
1531 MS Wormer

In één van de mooiste monumentale panden van de Zaanstreek zullen we elkaar ontmoeten! Via de intercom kun je aanbellen op de knop waar “Emma Fischer” staat. Kom je via de voorkant van het pakhuis dan kun je met de trap naar de 1ste verdieping.

Parkeergelegenheid voor de auto is achter pakhuis Saigon. Toets hiervoor in je navigatie de Bruynvisweg Wormer in. Je ziet dan na 100 meter aan de linkerkant de eerste inrit een bord met PAKHUIS SAIGON. Hier kun je gratis je auto parkeren. Let op dat op sommige parkeerplaatsen bordjes staan van andere gebruikers van Saigon. Deze gaarne niet gebruiken