Hypnose voor bevallen
hynose voor bevallen
Hypnose voor bevallen
hynose voor bevallen
Mucha Mind, gevestigd aan Opzoomerlaan 94 3221 AP Hellevoetsluis, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.   Contactgegevens: www.muchamama.nl Opzoomerlaan 94 3221 AP Hellevoetsluis tel 0181 773 746   Persoonsgegevens die wij verwerken Mucha Mind verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - E-mailadres - Adres - Telefoonnummer - Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, bij een bestelling, in correspondentie en telefonisch   Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@muchamama.nl, dan verwijderen wij deze informatie.   Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Mucha Mind verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van jouw betaling Grondslag: uitvoering van overeenkomst - Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn. Deze versturen wij maximaal 1 keer per week. Grondslag: toestemming - Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. De informatie die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. We slaan deze gegevens op een e-mailsysteem en zullen je hier éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Op de desbetreffende formulieren staat dit ook aangegeven. Grondslag: toestemming - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten Grondslag: toestemming - Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken Grondslag: toestemming - Om goederen en diensten bij je af te leveren Grondslag: uitvoering van overeenkomst Bij een betaling in de Mucha Mama webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van Mollie b.v. door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook niet door ons opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn: •         Voor – en achternaam Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon •         Adres, postcode en woonplaats Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling •         Telefoonnummer Mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen. •         E-mailadres Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. •         IP-adres Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van onze server.   Geautomatiseerde besluitvorming Mucha Mind neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mucha Mind) tussen zit.   Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Mucha Mind bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoud- en e-mailsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. Tenzij opnieuw toestemming wordt gegeven om de gegevens te bewaren. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.   Delen van persoonsgegevens met derden Mucha Mind deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Mucha Mind blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Social Media Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. •         Facebook •         Instagram •         YouTube •         LinkedIn •         Pinterest •         Twitter •         Google Plus Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Mucha Mind gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Links Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten muchamama.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account of onderaan iedere mail door middel van een link. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.   Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar contact@muchamama.nl.   Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Mucha Mind zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.   Mucha Mind wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip- ons     Hoe wij persoonsgegevens beveiligen Mucha Mind neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. We maken gebruik van versleuteling middels een SSL-certificaat en zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via contact@muchamama.nl  
Privacy verklaring
“Terugkijkend op de cursus en de bevalling kunnen wij met recht zeggen dat we een intens mooie ervaring hebben gehad waar we met veel positiviteit en warmte op terug kijken. De cursus van Mucha Mama bij Andrea heeft hier zeker een groot aandeel in gehad!”   Charlotte & Stefan
hypnobirthing zwangerschapscursus voor een positieve bevalling
mucha mama hypnobirthing utrecht
Mucha Mama is een geregistreerd merknaam van Mucha Mind. © Copyright Mucha Mind 2011 - 2018  Alle rechten voorbehouden.
mucha mama ®

hypnobirthing cursussen

Mucha Mind, gevestigd aan Opzoomerlaan 94 3221 AP Hellevoetsluis, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.   Contactgegevens: www.muchamama.nl Opzoomerlaan 94 3221 AP Hellevoetsluis tel 0181 773 746   Persoonsgegevens die wij verwerken Mucha Mind verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - E-mailadres - Adres - Telefoonnummer - Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, bij een bestelling, in correspondentie en telefonisch   Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@muchamama.nl, dan verwijderen wij deze informatie.   Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Mucha Mind verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van jouw betaling Grondslag: uitvoering van overeenkomst - Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn. Deze versturen wij maximaal 1 keer per week. Grondslag: toestemming - Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. De informatie die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. We slaan deze gegevens op een e-mailsysteem en zullen je hier éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Op de desbetreffende formulieren staat dit ook aangegeven. Grondslag: toestemming - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten Grondslag: toestemming - Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken Grondslag: toestemming - Om goederen en diensten bij je af te leveren Grondslag: uitvoering van overeenkomst Bij een betaling in de Mucha Mama webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van Mollie b.v. door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook niet door ons opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn: •         Voor – en achternaam Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon •         Adres, postcode en woonplaats Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling •         Telefoonnummer Mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen. •         E-mailadres Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben,
Privacy verklaring
“In Januari is onze zoon geboren: Een bevalling zoals ik gehoopt had; thuis, rustig, bijzonder.....”   Anne & Michiel
Mucha Mama is een geregistreerd merknaam van Mucha Mind. © Copyright Mucha Mind 2011 - 2017 Alle rechten voorbehouden .
mucha mama ®
hypnobirthing cursussen